Retourneren

U kunt artikelen uiterlijk binnen 14 dagen na levering en indien mogelijk de originele verpakking, met zowel het prijskaartje als het merklabel er nog aan, ongebruikt en ongewassen & voldoende gefrankeerd retour sturen. Beschadigde en gebruikte producten kunnen wij helaas niet retour nemen.

U bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren. Wanneer u een item retour stuurt zullen wij, na aanmelding van de retourzending, zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen het aankoopbedrag aan u crediteren.

Wanneer u een andere maat van een item zou willen ontvangen kunt u een nieuwe bestelling plaatsen en het ongewenste item retour sturen of contact met ons opnemen via info@purebrands.nl, zodat wij dit voor u in orde maken.

Procedure

Heb je een account? Geef dan gemakkelijk online aan welk artikel u wilt retourneren. Dit kan bij uw account en dan onder 'mijn bestellingen'. Zo niet, download het retourformulier. Vervolgens kunt u het formulier, ingevuld meesturen met de retourzending.  LET OP: retourzendingen zonder retourformulier/melding online worden niet in behandeling genomen.

Retouren kunnen worden verzonden naar het volgende adres:
Pure Brands
Runstraat 8
1016 GK Amsterdam