Wildthings

Wildthings Stud Chain Anklet - Gold

Kleur
Artikelnummer: WTAK001-gold-ONE
EAN: 8720261045030

Als je niet helemaal uit je dak gaat met kleur en kralen, dan hebben we je ook gedekt. Dit enkelbandje is effen en heeft een leuke twist door de studs die rondom de ketting gaan. En het beste is dat je hem kunt matchen met je stud ketting. Of toch, ga helemaal uit en voeg wat kleurrijke enkelbanden toe.

- Handgemaakt in Bali
- Materiaal: 18k verguld messing
- Afmetingen: 23cm + 3cm verlengstuk

Style: Wildthings / WTAK001 Stud Chain Anklet / SSPG Sterling Silver Gold Plated / WTAK001SSGP0.5MC

Materiaal: 18k verguld messing
Zorg:
Alle gouden Wildthings Collectables-items zijn gemaakt van messing aan de binnenkant en 18 karaats verguld. Onze gold plating is prachtig dik en van de beste kwaliteit die we kunnen maken.

Omdat het zeker verleidelijk is om je Wildthings Collectables-sieraden de hele tijd te dragen, raden we je aan deze te verwijderen wanneer je een van de volgende activiteiten overdreven doet:

Vergulde sieraden hebben niet dezelfde eigenschappen als massief goud. Het is waterbestendig, maar door overmatige blootstelling aan water kan de beplating sneller slijten. Voor langdurig plateren adviseren wij sieraden te verwijderen tijdens douchen, zwemmen en sporten.
Vermijd interactie met agressieve chemicaliën in bubbelbaden en schoonmaakproducten.
Er kunnen krassen en gebruikerssporen op de beplating en sterling zilveren stukken voorkomen. Dit is normaal bij dagelijks dragen. Het is ook volkomen natuurlijk dat sterlingzilver en vergulde items na verloop van tijd oxideren of hun glans verliezen.

Let op: messing kan een effect hebben op je huid. Dat gezegd hebbende, iedereen reageert anders op metalen.