Wildthings

Wildthings Pink Palette Bracelet - Gold

Kleur
Artikelnummer: WTBR018-gold-ONE
EAN: 8720261045252

Een roze lucht is nooit helemaal roze. Het heeft tinten van paars, oranje en zelfs blauw, net als deze armband. Maar in tegenstelling tot de roze lucht kun je deze armband om je pols dragen en kun je er elke dag naar kijken.

- Handgemaakt in Bali
- Materiaal: gerecycled glas en 18k verguld messing
- Afmetingen: 17,5 cm + 2,5 cm verlengstuk

Style: Wildthings / WTBR018 Pink Palette Bracelet / SSPG Sterling Silver Gold Plated / WTBR018SSGP0.5MC

Materiaal: gerecycled glas en 18k verguld messing
Zorg:
Alle gouden Wildthings Collectables-items zijn gemaakt van messing aan de binnenkant en 18 karaats verguld. Onze gold plating is prachtig dik en van de beste kwaliteit die we kunnen maken.

Omdat het zeker verleidelijk is om je Wildthings Collectables-sieraden de hele tijd te dragen, raden we je aan deze te verwijderen wanneer je een van de volgende activiteiten overdreven doet:

Vergulde sieraden hebben niet dezelfde eigenschappen als massief goud. Het is waterbestendig, maar door overmatige blootstelling aan water kan de beplating sneller slijten. Voor langdurig plateren adviseren wij sieraden te verwijderen tijdens douchen, zwemmen en sporten.
Vermijd interactie met agressieve chemicaliën in bubbelbaden en schoonmaakproducten.
Er kunnen krassen en gebruikerssporen op de beplating en sterling zilveren stukken voorkomen. Dit is normaal bij dagelijks dragen. Het is ook volkomen natuurlijk dat sterlingzilver en vergulde items na verloop van tijd oxideren of hun glans verliezen.

Let op: messing kan een effect hebben op je huid. Dat gezegd hebbende, iedereen reageert anders op metalen.