Wildthings

Wildthings Pink Cloud Bracelet - Gold

Kleur
Artikelnummer: WTBR014-gold-ONE
EAN: 8720261045153

Deze grote kralen kunnen een beetje verschillen van wat je gewend bent, maar de verschillende afmetingen maken dit het perfecte stuk om je outfit of armfeest op te fleuren. En de roze kleur van deze kralen is bijna net zo dromerig als roze wolken.

- Handgemaakt in Bali
- Materiaal: gerecycled glas en 18k verguld messing
- Afmetingen: 17cm + 2,5cm verlengstuk

Style: Wildthings / WTBR014 Pink Cloud Bracelet / YBGP Yellow Brass Gold Plated / WTBR014YBGP0.5MC

Materiaal: gerecycled glas en 18k verguld messing
Zorg:
Alle gouden Wildthings Collectables-items zijn gemaakt van messing aan de binnenkant en 18 karaats verguld. Onze gold plating is prachtig dik en van de beste kwaliteit die we kunnen maken.

Omdat het zeker verleidelijk is om je Wildthings Collectables-sieraden de hele tijd te dragen, raden we je aan deze te verwijderen wanneer je een van de volgende activiteiten overdreven doet:

Vergulde sieraden hebben niet dezelfde eigenschappen als massief goud. Het is waterbestendig, maar door overmatige blootstelling aan water kan de beplating sneller slijten. Voor langdurig plateren adviseren wij sieraden te verwijderen tijdens douchen, zwemmen en sporten.
Vermijd interactie met agressieve chemicaliën in bubbelbaden en schoonmaakproducten.
Er kunnen krassen en gebruikerssporen op de beplating en sterling zilveren stukken voorkomen. Dit is normaal bij dagelijks dragen. Het is ook volkomen natuurlijk dat sterlingzilver en vergulde items na verloop van tijd oxideren of hun glans verliezen.

Let op: messing kan een effect hebben op je huid. Dat gezegd hebbende, iedereen reageert anders op metalen.