Wildthings

Wildthings Five Lines Ring - Gold

Kleur
Artikelnummer: WTRG073-gold-6
EAN: 8720261046501

Deze effen ring heeft vijf lijnen en kan worden gestapeld, om je middel, wijsvinger en ringvinger gedragen of op zichzelf gedragen. Dus we vermoeden dat vijf manieren van toepassing zijn op deze ring. Hoe je het ook draagt, onthoud dat er vijf manieren zijn schat.

- Handgemaakt in Bali
- Materiaal: 18k verguld messing
- Afmetingen: 3 mm breed

Ringmaten (binnendiameter)
6 = 16,5 mm
7 = 17,4 mm
8 = 18,2 mm

Style: Wildthings / WTRG073 Five Ways Ring / YBGP Yellow Brass Gold Plated / WTRG073YBGP1MC

Samenstelling: Materiaal: 18k verguld messing
Zorg:
Alle gouden Wildthings Collectables-items zijn gemaakt van messing aan de binnenkant en 18 karaats verguld. Onze gold plating is prachtig dik en van de beste kwaliteit die we kunnen maken.

Omdat het zeker verleidelijk is om je Wildthings Collectables-sieraden de hele tijd te dragen, raden we je aan deze te verwijderen wanneer je een van de volgende activiteiten overdreven doet:

Vergulde sieraden hebben niet dezelfde eigenschappen als massief goud. Het is waterbestendig, maar door overmatige blootstelling aan water kan de beplating sneller slijten. Voor langdurig plateren adviseren wij sieraden te verwijderen tijdens douchen, zwemmen en sporten.
Vermijd interactie met agressieve chemicaliën in bubbelbaden en schoonmaakproducten.
Er kunnen krassen en gebruikerssporen op de beplating en sterling zilveren stukken voorkomen. Dit is normaal bij dagelijks dragen. Het is ook volkomen natuurlijk dat sterlingzilver en vergulde items na verloop van tijd oxideren of hun glans verliezen.

Let op: messing kan een effect hebben op je huid. Dat gezegd hebbende, iedereen reageert anders op metalen.