Wildthings

Wildthings Figaro Choker Necklace - Gold

Kleur
Artikelnummer: WTNK043-gold-ONE
EAN: 8720261042053

Elk sieraad heeft zijn eigen verhaal. We hebben deze ontworpen om je een basisschoonheid te geven met een edgy twist. Deze handgemaakte ketting heeft zwaardere schakels dan je waarschijnlijk gewend bent, wat deze choker zo'n juweeltje maakt. Iedereen kan deze Figaro-choker rocken als je het ons vraagt. Perfect voor elke gelegenheid.

- Handgemaakt in Bali
- Materiaal: 18k verguld sterlingzilver 925
- Lengte: 36 cm plus verlengstuk van 2,5 cm

Style: Wildthings / WTNK043 Figaro Choker Necklace / SSPG Sterling Silver Gold Plated / WTNK043SSGP0.5MC

Materiaal: 18k verguld sterlingzilver 925
Zorg:
Alle gouden Wildthings Collectables-items zijn gemaakt van messing aan de binnenkant en 18 karaats verguld. Onze gold plating is prachtig dik en van de beste kwaliteit die we kunnen maken.

Omdat het zeker verleidelijk is om je Wildthings Collectables-sieraden de hele tijd te dragen, raden we je aan deze te verwijderen wanneer je een van de volgende activiteiten overdreven doet:

Vergulde sieraden hebben niet dezelfde eigenschappen als massief goud. Het is waterbestendig, maar door overmatige blootstelling aan water kan de beplating sneller slijten. Voor langdurig plateren adviseren wij sieraden te verwijderen tijdens douchen, zwemmen en sporten.
Vermijd interactie met agressieve chemicaliën in bubbelbaden en schoonmaakproducten.
Er kunnen krassen en gebruikerssporen op de beplating en sterling zilveren stukken voorkomen. Dit is normaal bij dagelijks dragen. Het is ook volkomen natuurlijk dat sterlingzilver en vergulde items na verloop van tijd oxideren of hun glans verliezen.

Let op: messing kan een effect hebben op je huid. Dat gezegd hebbende, iedereen reageert anders op metalen.