Wildthings

Wildthings Chunky Figaro Necklace - Gold

Kleur
Artikelnummer: WTNK060-gold-ONE
EAN: 8720261045870

Dit is misschien het enige ontbrekende ontwerp in uw kettingcollectie. Het is perfect om die extra lange laag toe te voegen, het kan solo worden gedragen of met een grote hanger om een ​​nog groter statement te maken. Wees creatief met deze bijgewerkte Figaro-ketting.

- Handgemaakt in Bali
- Materiaal: 18k verguld messing
- Afmetingen: 48cm + verlengstuk

Style: Wildthings / WTNK060 Chunky Figaro Necklace / SSPG Sterling Silver Gold Plated / WTNK060SSGP0.5MC

Materiaal: 18k verguld messing
Zorg:
Alle gouden Wildthings Collectables-items zijn gemaakt van messing aan de binnenkant en 18 karaats verguld. Onze gold plating is prachtig dik en van de beste kwaliteit die we kunnen maken.

Omdat het zeker verleidelijk is om je Wildthings Collectables-sieraden de hele tijd te dragen, raden we je aan deze te verwijderen wanneer je een van de volgende activiteiten overdreven doet:

Vergulde sieraden hebben niet dezelfde eigenschappen als massief goud. Het is waterbestendig, maar door overmatige blootstelling aan water kan de beplating sneller slijten. Voor langdurig plateren adviseren wij sieraden te verwijderen tijdens douchen, zwemmen en sporten.
Vermijd interactie met agressieve chemicaliën in bubbelbaden en schoonmaakproducten.
Er kunnen krassen en gebruikerssporen op de beplating en sterling zilveren stukken voorkomen. Dit is normaal bij dagelijks dragen. Het is ook volkomen natuurlijk dat sterlingzilver en vergulde items na verloop van tijd oxideren of hun glans verliezen.

Let op: messing kan een effect hebben op je huid. Dat gezegd hebbende, iedereen reageert anders op metalen.