Wildthings

Wildthings Braided Ring - Gold

Kleur
Artikelnummer: WTRG075-gold-6
EAN: 8720261046662

Wie zegt dat vlechten alleen voor in je haar zijn? Je kunt ze ook om je vinger dragen. Combineer het met de andere ringen die we hebben.

- Handgemaakt in Bali
- Materiaal: 18k verguld messing
- Afmetingen: 3 mm breed

Ringmaten (binnendiameter)
6 = 16,5 mm
7 = 17,4 mm
8 = 18,2 mm

Style: Wildthings / WTRG075 Braided Ring / YBGP Yellow Brass Gold Plated / WTRG075YBGP1MC

Materiaal: 18k verguld messing
Zorg:
Alle gouden Wildthings Collectables-items zijn gemaakt van messing aan de binnenkant en 18 karaats verguld. Onze gold plating is prachtig dik en van de beste kwaliteit die we kunnen maken.

Omdat het zeker verleidelijk is om je Wildthings Collectables-sieraden de hele tijd te dragen, raden we je aan deze te verwijderen wanneer je een van de volgende activiteiten overdreven doet:

Vergulde sieraden hebben niet dezelfde eigenschappen als massief goud. Het is waterbestendig, maar door overmatige blootstelling aan water kan de beplating sneller slijten. Voor langdurig plateren adviseren wij sieraden te verwijderen tijdens douchen, zwemmen en sporten.
Vermijd interactie met agressieve chemicaliën in bubbelbaden en schoonmaakproducten.
Er kunnen krassen en gebruikerssporen op de beplating en sterling zilveren stukken voorkomen. Dit is normaal bij dagelijks dragen. Het is ook volkomen natuurlijk dat sterlingzilver en vergulde items na verloop van tijd oxideren of hun glans verliezen.

Let op: messing kan een effect hebben op je huid. Dat gezegd hebbende, iedereen reageert anders op metalen.