Klantenservice

Klantenservice 

Wanneer u vragen heeft over een product met betrekking tot het materiaal, de maat, de kwaliteit of andere onderwerpen aarzel niet om contact op te nemen met ons. Wij zullen u telefonisch te woord staan of per email helpen. 

Telefoonnummer: +31(0)20 622 58 65 -- tevens beschikbaar op Whatsapp
E-mail: [email protected] 

Klachten afhandeling 


Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Onze gegevens: (uw gegevens invullen)
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar (naam webshop) bij is  aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

1 Retour & Terugbetaling