Goosecraft Gallery239 - Black

Kleur
Artikelnummer: 151631020-blac-XS

deze leren rok in zwart is gemaakt van de leer kwaliteit 'sheep roxy', een zeer zachte leer kwaliteit, met een matte look. rondom de stiksels is het leer meer glimmend. de leren rok heeft een rits van boven tot onder, die het makkelijk maakt de rok aan te trekken. de rok heeft een regular fit, wij adviseren u om uw eigen maat aanhouden.

leer is een natuur product. het kleuren van leer is een bewerkelijk proces en zal afhankelijk van de ondergrond en de vatbaarheid van het leer de diepte van de kleur bepalen. de kleur van de rok kan hierdoor afwijken van de foto. deze leren rok is gemaakt van 100% schapenleer.

Verzenden
Wanneer u voor 15:00 heeft besteld, gaat deze de zelfde dag nog op de post. U ontvangt een bevestigingsmail met Track and Trace code om uw bestelling te traceren.

Retouren
Binnen 14 dagen heeft u het recht om uw bestelling te retourneren. Dit kunt u doen door het retourformulier te downloaden en mee te sturen of door uw retour aan te geven op onze webshop. Let op, om uw retour online aan te geven moet u een account aanmaken. De verzendkosten voor de retour zending zijn voor eigen rekening.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen