POM Amsterdam

Het label POM Amsterdam is in 2011 opgericht, toen de twee Amsterdamse zussen Liesbeth & Violet achter de naaimachine kropen om hun droom te verwezenlijken : het maken van kwalitatief hoogwaardige shawls waar vrouwen écht blij van worden. Het doel van POM is 'to sparkle people's lives' door het creëren van fashionable producten met unieke kleurrijke dessins zodat iedereen zijn eigen favoriete 'Piece Of Mine' heeft. Producten waarmee je in een oogwenk je complete look kan veranderen. 
 
Nog steeds ontwerpen de twee zussen alle stoffen en uiteindelijke shawls zelf op hun kantoor in Amsterdam. Naast de shawls, waarmee de zussen begonnen zijn, breiden zij in het najaar van 2018 de collectie uit met een kledinglijn. Net als de shawls is deze te omschrijven als vrolijk, kleurrijk en ‘fun’.  Een complete collectie voor de moderne vrouw, voor elk moment en iedere gelegenheid.

Geregeld en met trots presenteert POM Amsterdam bijzondere samenwerkingen met haar partners. Zo heeft POM speciaal sjaals ontworpen voor o.a. het Rijksmuseum, de KLM en Dance4Life.

Stap in de kleurrijke wereld van POM Amsterdam en maak jouw outfit af met één van de POM sjaals of andere producten waarin jij je zowel mooi als comfortabel voelt.
"Wij vinden het fantastisch dat wij met POM alle vrouwen een kans geven om expressie te geven aan hun stijl. We hebben alle POM's met veel plezier ontworpen, we hopen dat jij jouw POM met nét zoveel plezier draagt! "

Geen producten gevonden...